Gästrummet

Här kommer en bild på gästrummet hos oss. Våra första gäster anländer som sagt nu på söndag och efter det är det ganska fullt upp med många kunder som valt att bo hos oss.

Kul!

Vi är som jag poängterat tidigare, inget B&B el Guesthouse, utan det är mer en “home stay” upplevelse och våra gäster kan förhoppningsvis få en hel del tips för resten av resan m.m. Det ska kännas att man bor hemma hos någon och att man kan komma och gå som man vill..laga egen mat om man känner för det osv..
Avspänt och enkelt…


Idag fick jag ett samtal från ett av företagen jag guidat åt tidigare, som undrade om jag kunde hoppa in som reseledare för en grupp som anländer imorgon! Hallå el? De har en stor grupp svenskar som redan sitter på planet och de har inte ens fixat guide än. Dåligt!

De ville att jag skulle vara borta två veckor men eftersom det krånglat med betalningar, information etc med dom tidigare, så svarade jag blankt nej. Inte intresserad! Plus att jag har häcken full som det är så det kändes skönt att kunna tacka nej pågrund av att man själv redan har mycket att göra 🙂

(Visited 72 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Gästrummet
  1. Kat skriver:

    Dom var så desperata att dom tom ringde mig!!! Kat xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.