Dornier- Fortfarande en stor favorit

Förra säsongen när vi hade vår goda vän Chrille på besök i över en månad, så blev det ett flertal ostbrickor på vingården Dornier som ligger strax utanför Stellenbosch.

Här erbjuder de både lunch och middag (2 rätters kostar R170 & 3 rätters R230 per person) men det vi fastnat extra mycket för, är deras Sunset specials i form av tapas och olika platters.

Dessa serveras mellan 15.30-18.00 och är bara sååå goda…finns flera olika platters att välja mellan. Vingården ligger med vacker utsikt mot bergen och alla bord är ute på terassen. Har man barn så finns en liten lekplats för de mindre men detta hörn blir snabbt uppbokat så se till att ni förbokar i god tid…

I lördags var jag och Fredric ute på date och då hamnade vi av en slump på Dornier då det ibland kan vara svårt att hitta ställen som serverar mat sen eftermiddag och blev snabbt påminda om att vi verkligen gillar det här stället!
Personalen är duktiga och pålästa och informerar ordentligt om varje rätt som finns på menyn och är alldeles lagom “på”…låter en vara om de känner att man inte vill bli för uppassad, samtidigt som de har koll på om vinglasen behöver fyllas på…sånt gillar jag!

Spenderar man mycket tid här nere så ska man dessutom bli medlem i deras wineclub. Kravet är att man köper 12 flaskor vin varje halvår (en blandning av olika flaskor som vinmakaren väljer ut till rabatterat pris) och i gengäld får man 10-20% rabatt på vin, restaurang-notan och även på boendet som de har…

Vill man ha en prisvärd Nyårsmiddag i vackra omgivningar så kommer de ha öppet på nyårsafton. Kostar R280 per person för en 3-rätters middag och R350 inkl ett vinpaket…

(Visited 166 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.