Ännu en nominering…

Verkar tydligen ramlat in ännu fler nomineringar för den här bloggen och denna gång som Bästa Reseblogg…
Känner mig inte alls på samma nivå som vissa av de andra nominerade men återigen..jättekul att folk läser det jag skriver..och framförallt fortsätter att läsa…

så här kan man nominera och rösta på mig i den kategorin..

Rösta på mig som Bästa Reseblogg 2012! Boka enkelt ditt London flyg online.

Nomineringar pågår fram till 19 dec då de 10 mest nominerade går till någon slags final där en jury sedan går igenom bloggarna och utser en vinnare…så visst handlar det om att få röster från sina läsare för att ha en chans att gå till final..Och det är jag nog inget vidare på och förmodligen inget jag kommer pusha på…men kul att ens blivit nominerad från början…

Annars då?…Jo i söndags var vi på SWEAS årliga julbord på Bontevlei vingård, som nog blir det närmaste ett svenskt julbord man kan komma här nere… Det var jättegott att få mumsa i sig köttbullar, janssons, sill, skinka m.m och Inka lyckades t o m ha tur i en av utlottningarna så nu kommer vi själva kunna laga janssons till jul..Vi vann en tub dillkaviar och några burkar ansjovis…Ja alltså, vi kommer ju inte använda BÅDA i en janssons men ni vet vad jag menar… Kul med ett julbord iallafall…

Och igårkväll bakade Inka världens godaste Saffransbullar med vit choklad! Blev bulle till kvällsmat, frukost och eftermiddagsfika…så nu får det räcka..men jäklar va goda!

Ja, det var alles just nu..har fortfarande några timmars jobb framför mig och imorgon eftermiddag åker vi till Madde och Alistair för lite kvalitetstid med bästa vännerna och deras goa hundar…Underbart!

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.