Dagsutflykter i Sydafrika

Förutom att boka hotell och hyrbilar, så går självklart stor del av min tid ut på att boka diverse aktiviteter och dagsutflykter till våra kunder. Det kan handla om allt från att dyka med vithajar, till dagsafari utanför Kapstaden, till ett besök på Robben Island, till någon som vill lära sig laga traditionella Cape Malay rätter.

Vi hjälper till med bokning av det mesta och i många fall betalar ni direkt på plats.

Just nu har vi många som bokar vithajsdyk och i förra veckan hade vi ett par som såg ett tio-tal hajar 🙂Sharkdivingunlimited

Man kan antingen köra till Gaansbaai på egen hand (pris för vithajsdyk R1350) eller så kan man få transfer från Kapstaden och tillbaka för: R1700 inkl transfer.

För dessa dyk rekommenderar vi  http://www.sharkdivingunlimited.com/

För er som vill se valar så är tyvärr valsäsongen över för detta året…finns kanske några enstaka valar som håller sig kvar men de flesta verkar vara på väg ut till havs igen…

På den HÄR sidan listar vi några av de populäraste dagsutflykterna som vi erbjuder, men vi hjälper som sagt till med det mesta…

(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.