Ostbricka på Dornier

Blir inte mycket annat just nu än jobb, äta, sova, jobb, jobb, och mera jobb..Men så är det när det är högsäsong och jag klagar verkligen inte över att det är fullt upp…Kul!

Men i veckan som var hann vi iallafall med ett lunchbesök på Dornier som ligger strax utanför Stellenbosch på en avtagsväg från R44 på väg mot Somerset West.

Jag är som kanske några av er vet sedan tidigare, en  “ostbricka fantast”, ständigt på jakt efter den perfekta ostbrickan. Jag gillar starka ostar och även om Sydafrika har massa bra ost, så är det tyvärr allt som oftast lite tråkig, smaklös ost man får när man beställer in en ostbricka 🙁

Så därför var jag positivt överraskad på Dornier. Riktigt bra ostar med mycket smak och även trevliga tillbehör till ostarna som inlagda fikon, aprikoser, honungs kex, oliver m.m och ovanpå detta, vacker utsikt!

Perfekt tisdagslunch om ni frågar mig!

Såg även att de erbjuder större platters lite senare på eftermiddagen med massa godsaker på…

Blir garanterat fler besök…

(Visited 108 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.