Cheetah Outreach har flyttat

Många av er som varit i Kapstaden tidigare har säkert varit på Spier vingård och klappat geparder.

 Där låg nämligen tidigare Cheetah Outreach centret men nu har de flyttat till helt nya lokaler med mer utrymme för sina cheetahs.

Världens snabbaste djur: Geparden

 Nu hittar man de istället i närheten av Somerset Mall påväg mot Strand (ca 45 min med bil från Kapstaden)  och upplägget är detsamma som tidigare….Man har öppet för allmänheten 7 dagar i veckan, året runt och mellan 10-13 och igen mellan 14-17 har man chansen att få klappa dessa otroligt vackra djur. Trevlig liten utflykt för hela familjen.

 Inträde till centret kostar R10 under veckan och R5 på helger och vill man boka cheetah encounter så bokar man och betalar kontant för detta vid ingången. Kostar R110 för vuxen och R70 för barn.

Ibland har de även gepardungar som man kan få träffa och dessa encounters kostar R220…

(Visited 444 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.