Lunch på Sevruga- ett riktigt klipp!

Igår var ju jag och Fredric lediga så påväg från Madde och Alistair började vi dagen med frukost i Kalk Bay, en mysig liten by nere på kaphalvön.

Här finns det massa bra cafeér att välja mellan och igår blev det Tribakery som ligger längs huvudgatan. De har en riktigt bra Eggs Benedict och vi såg t o m ett par valar långt ute till havs som gjorde konster för oss 🙂
Valsäsongen börjar gå mot sitt slut men tydligen finns det alltså några av dessa giganter kvar…

Efter frukost åkte vi till Fish Hoek där vi hälsade på Barbro och Bosse som också driver reseföretag, guidar och har ett litet B&B. Mer om detta kommer i ett separat inlägg lite längre fram.

Chapman´s Peak Drive

Därifrån körde vi Chappies in mot Kapstaden där jag skulle hämta upp min nya guidebricka och sedan käkade vi lunch i Waterfront. Jag var väldigt sugen på Dim Sums så vi testade Sevruga, syster-restaurang till Beluga. Sevruga ligger precis bredvid alla sunset cruises, helikopter företag och shark cage diving m.m.

Ganska trendigt ställe med trevlig uteservering med utsikt mot taffelberget..Eftersom det ligger i Waterfront så är priserna lite i överkant ( En cider kostade exempelvis R28 som vi tycker är dyrt här nere och en stor stark R48!!!) men jämfört med svenska priser, fortfarande helt ok antar jag…

Det vi inte visste är att all sushi, dim sums och cocktails kostar halva priset mellan 12-18.00 så döm om vår förvåning när vår matnota hamnade under hundralappen…! Så dit tänker vi absolut gå fler ggr om man nu befinner sig i Waterfront på eftermiddagen… Kanonpris och maten och servicen fanns det inget att klaga på…

(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.