Bröllopsresa i Sydafrika

Fått flera mail från nöjda kunder de senaste veckorna men helt enkelt inte haft tid att lägga upp de på vår hemsida än men här kommer ett av mailen som vi fick från Karin och Tomas som firade sin smekmånad i Sydafrika:
“Hej Minna,
Nu har vi kommit hem till Stockholm igen efter två UNDERBARA veckor i Sydafrika!
Vi vill verkligen tacka dig för allt du har fixat för oss…alla dina tips har varit ovärdeliga för oss, då vi aldrig varit i Sydafrika innan den här resan. Vi är väldig nöjda med de boenden du bokat, det var spännande att åka efter dina anvisningar och hitta nya guesthouses varannan dag:)…
…några av våra absoluta favoriter inkluderar Kalk Bay och det underbara Chartfield Guesthouse (här åt vi också väldigt gott på Café Olympia:), Camps Bay passade oss även perfekt när vi anlände till Cape Town (här kände vi oss relativt trygga direkt och vårt B&B var väldigt vackert beläget)…det var även väldigt spännande att komma fram till Oudtshoorn och bo på en farm (De Opstal). Jag som är diabetiker och måste äta på speciella tider uppskattade också dina lunchtips under resvägen väldigt mycket, eftersom detta gjorde att vi kunde planera våra resdagar på ett bra sätt.
Vår bröllopsresa blev fantastisk, tack…Vi kommer säkerligen återvända till Sydafrika!”
Karin & Tomas Ekesiöö

(Visited 69 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.