Picknick i Kirstenbosch

Igår hade vi en helt underbar söndag. Jag jobbade fram till 3 tiden på eftermidagen och fick massor gjort 🙂

Sedan packade vi ordning lite picknick och åkte in till stan för att hämta upp Henrik och Hanna, kunder till oss. Hanna fyllde 30 år igår så det blev picknick i Kirstenbosch botaniska trädgård där det igår eftermiddag hölls en Blues Koncert.
Mycket trevligt!
Var inte alls lika mycket folk som tidigare ggr jag varit där och vi satte oss lite i utkanten med de vackra bergen i bakgrunden och drack lite vin och käkade tonfisk macka.

Myys!
Senare på kvällen åkte vi tillbaks in till stan och gick en sväng längs Long Street för att se om det fanns någon trevlig bar men det var ganska dött överallt så det blev mexikansk mat på “Mexican kitchen”.
Vi var hemma strax efter kl 23.00 och sov som stockar båda två.
Känner att vi är ganska slitna efter de senaste veckorna fyllda av besök från Sverige och även om vi ÄLSKAR när folk kommer och hälsar på, så behöver man några dagar för att återhämta sig och hitta tillbaka till vardagen igen.
Den här veckan har vi ingenting inplanerat och jag kommer jobba långa dagar för att förhoppningsvis hinna ikapp med allt.

Väntar fortfarande på den dagen då jag kan ta en ledig dag och göra absolut ingenting 😉
(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Picknick i Kirstenbosch
  1. Elisabeth skriver:

    Ser jättehärligt ut med picknick i det gröna! Här är det långt dit. Ha dé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.