Bröllop om ett par veckor

En kompis har visserligen erbjudit sig alldeles seriöst att gifta sig med mig för att jag ska kunna stanna i Sydafrika men det är inte mitt bröllop jag syftar på i rubriken…

Några av er kanske kommer ihåg att jag för några månader sedan fick ett mail från en tjej som heter Linda, där hon skrev att hon och hennes kille ska gifta sig i Kapstaden den 15 Aug och undrade om jag ville vara närvarande.. Och det är ju självklart att jag vill det!

Jag har aldrig träffat varken Linda el hennes blivande man men jag fullkomligen älskar bröllop och alltid kul att lära känna lite nytt folk. Så om ett par veckor ska jag och några kompisar vara med vid vigseln nere vid stranden och sen är planen en bröllopsmiddag och lite utgång senare på kvällen. Ska bli riktigt kul!

När det gäller mig själv så har jag avböjt min kompis A’s erbjudande. Trots att jag inte ens vet om jag någonsin kommer gifta mig och inte tycker det är så jätteviktigt egentligen så bor det en romantiker någonstans inom mig som tycker att giftermål för ett uppehållstillstånd inte känns helt ok.
Visst vill jag vara kvar i Sydafrika men det finns gränser.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.