Jobb erbjudande

I fredags damp det ner ett mail från ett av de större resebolagen här i Sydafrika som undrade om jag skulle kunna tänka mig att guida för de nästa år. Skulle innebära 1 tur i månaden jan-april och sen tillbaka igen Sep-april. När jag ringde up och förklarade att jag inte har något giltigt arbetsvisum längre så sa de att det inte borde vara några problem at fixa.

Tjejen fick allt att låta väldigt enkelt men jag vet ju med mig att inte hoppas på för mycket när det gäller sånt så tills jag fått bekräftat att de verkligen kommer fixa visumet så får jag hålla mig till min Sverige plan.

Men visst hade det varit kanon att kunna jobba och bo här nere ca 6 mån om året. Och kunna driva mitt företag vid sidan av…

Herr W har förresten återkommit med pris på container. 27 000 papp skulle han ha för en liten del i container och 35 000 för större del så att jag kan shoppa med mig mer saker hem..ha ha

Tack men nej tack.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.