Bröllop i Kapstaden den 15 Augusti

Någon som befinner sig i Kapstaden den 15 Augusti?

Fick nämligen ett jättegulligt mail från en L igår där hon berättar att hon och hennes blivande make ska gifta sig här nere i Augusti och skulle tycka det var kul om jag och mina vänner kunde vara närvarande så att de slipper vara ensamma.

Helt Fantastiskt!

Har aldrig träffat L el hennes blivande make utan hon fann helt enkelt min blogg på nätet..Men självklart kommer jag försöka vara där…Och uppmanar alla andra som råkar befinna sig i Kapstaden under denna tid att höra av sig till mig så kan vi alla gå tillsammans!

I vilket fall som helst L, så har du och N valt bästa stället att gifta er på och kan jag hjälpa till på nåt vis för att göra er dag extra speciell så ställer jag självklart upp…

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.