Book club..som blev supperclub

Igår var det dags för månadens “supper club”. Jag och en tjej kompis startade en bok klubb förra året men då många av oss har svårt att hinna läsa en bok mellan varje “möte” så har vi nu skippat bok ideen och koncentrerar oss idag istället på lite god mat och dryck och trevligt umgänge.

Så en gång i månaden är vi 5-6 tjejer som träffas hemma hos någon och den som håller i “mötet” fixar huvudrätten medans de andra alla tar med sig t ex dryck, dessert etc. så ett slags knytkalas.

Igår var det min tur att vara hostess och i vanlig Minna stil så blev jag sen med förberedningen och det hela slutade med att lasagnen kom in i ugnen i samma veva som gästerna kom genom dörren..men strunt samma..hade även gjort lite guacamole och bruschettas (avocado priserna har äntligen sjunkit lite) och ihop med lite vin så verkade alla glada och nöjda ändå.

En av tjejerna var på besök från England där hon gör sin doktorand i något som kallas: Waste Management of technological products” m a o vad som händer med alla datorer och all annan elektronisk utrustning efter att folk slängt bort det…Mycket intressant och en statistik Alison nämde var att i England förbrukar varje person ca 4.5 kg elektronisk utrustning per år!

Man lär sig som sagt något nytt varje dag!

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.