Bloggen fyller år!

Ja, idag är det 7 år sedan som jag startade den här bloggen. Innan det hade jag skrivit resdagböcker på olika sajter men tröttnade på att det var så krångligt att lägga upp bilder så provade på att blogga istället…

Har blivit nästan 1400 inlägg och förutom att det är ett väldigt bra sätt för våra nära och kära att hålla lite koll på vad vi har för oss, så har jag lärt “känna” massa nya människor genom bloggen. Så jäkla kul!

En ganska viktig förutsättning för en blogg, är ju att det finns någon som läser det man skriver…så ett supertack till er alla!

Tycker fortfarande det är jättekul med bloggen och lovar att blogga lite oftare när vi kommer ner till Kapstaden igen.
Har som ni vet, tagit lite paus nu under sommaren, men har massa Sydafrika-tips som jag vill dela med mig av + att vi ju säkerligen kommer skriva mer om vår vardag nu när Wilmer är med eftersom det är den biten som intresserar våra familjer mest…och som också är kul för oss att kunna kika tillbaka på senare.

Bild från 2007 när jag och några vänner firade min första lägenhet i Sydafrika

Vore väldigt kul att höra vad ni som läser bloggen gillar/ogillar, och om det är något speciellt ni skulle vilja att jag skriver mer om. Finns säkert många saker som jag skrivit om för ett flertal år sedan men som kanske kan vara kul att läsa om igen och kanske finns det saker man skulle vilja veta om Sydafrika, men som jag själv blivit “hemmablind” för.
 
I vilket fall som helst hoppas jag ni fortsätter kika in här då och då och ser fram mot ytterligare ett roligt blogg-år!

(Visited 74 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
2 comments on “Bloggen fyller år!
 1. FREEDOMtravel skriver:

  Grattis! Jag har följt din blogg ett tag och gillar den. Tyvärr har vi inte haft möjligheten att resa till Sydafrika, då är man ju mer öppen för konkreta tips. För min del är det mer intressant rent allmänt att se och läsa om andra länder. Alltid intresserad av resor och destinationer! ::

 2. Bokcaféet i byn skriver:

  Hej!
  Grattis till bloggens födelsedag!
  Vi är en småbarnsfamilj som besökt Sydafrika några gånger, tokiga i landet! Ej varit tillbaka sedan lillebror föddes. Vi läser gärna om platser väl värda ett besök med barn samt får gärna tips på bra self catering ställen. Läser gärna om mindre kända områden kring kapstaden. tex västkusten eller andra vinområden än Paarl, Stellenbosch och Franschoek. Din blogg är en stor inspirations källa!
  Kram Anna i Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.