Bites & Sites i Stellenbosch

Igår tipsade jag ju om Amazink, en härlig show i kåkstadsmiljö…och när vi ändå är lite inne på saker att göra i Stellenbosch, så vill jag även passa på och tipsa er om Hanli´s väldigt intressanta turer.

Hanli är en lokal guide med stor passion för mat och historia och för några år sedan startade hon ett eget företag som erbjuder just detta. Guidade turer genom Stellenbosch med fokus på lokala läckerheter och stadens historia.

Stellenbosch är Sydafrikas näst äldsta stad och här finns massvis med vackra gamla byggnader och spännande historier om människorna som levde i det tidiga Stellenbosch.

Duktiga guiden Hanli, Foto: Catharina Blom

Hanli´s guideföretag: Bites & Sites erbjuder dels guidade vandringsturer i centrala Stellenbosch där man gör ett flertal stopp och får smaka på god mat, men också en tur där man själv får lära sig att laga Cape Malay mat, det traditionella Sydafrikanska köket.

Jag vid Brampton wines på en av Hanlis turer

Vill man besöka en kåkstad så ska man absolut boka in sig på Bites & Sites vandringstur i Kayamandi som avslutas med traditionell Xhosa lunch

Pris från R435 per person.

Här finns en video om Bites & Sites och de olika turerna man kan välja mellan:

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.