bilder från vår morgonpromenad

Har haft lite dåligt väder de senaste dagarna med rejäla skurar och vind igår och inatt men imorse var det klart och vindstilla igen så jag och F tog en härlig morgonpromenad med ett frukost stopp på Boulders restaurang. Var flera valar som höll show för oss med alla möjliga konster så nu har Fredric äntligen fått uppleva magiken med dessa jättar på riktigt nära håll..Coolt!

Däremot är det ju som alltid när man ska försöka fånga en val på bild..stört omöjligt!

Men här kommer några bilder från vår promeand och området vi bor i…och ja just det..även en bild på vår nyinköpta pärla på begäran från svärföräldrarna…

(Visited 79 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.