Fullt upp!

Nu är det bråda dagar här i Simons Town. Säsongen är i full sving och många som planerar sin resa till Sydafrika just nu.

På söndag anländer våra första gäster som ska bo hos oss så F har fullt upp med att piffa till det sista i rummet som vi hyr ut och idag ska vi även klämma in ett besök i Stellenbosch. Ska inspektera en del Guesthouses och måste även svänga förbi turistkontoret för att plocka upp vinkartor, brochyrer och annat. Sen lockar även en snabbvisit till min favvo vinshop i Franschhoek eftersom mitt “everyday” vinlager börjar sina, men vi får se om tiden räcker till.

Sen hoppas vi även att få ordning på våra papper till bilen. Har fortfarande inte fått igenom ägarbytet pågrund av att förra ägarna haft bilen som handpenning på den nya bilen de köpt så allt måste gå igenom en bilhandlare och det fördröjer hela processen..men, men..No rush in Africa!

(Visited 22 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.