Barracuda i Fishhoek

Igår besökte vi tillsammans med några vänner Barracuda, en hyfsat ny restaurang i Fishhoek. Tidigare låg den legendariska restaurangen Francois här men den lades ned kort efter Francois bortgång och det är riktigt kul att se vilken förändring de gjort. Hela stället är totalrenoverat och nu finns det äntligen en modern restaurang med lite liv och rörelse, i den annars så konservativa byn Fishhoek.
Har aldrig personligen gillat Fishhoek och en av anledningarna har varit just det dåliga utbudet av restauranger. Förutom Bihari (indisk restaurang som tyvärr inte har alkohol rättigheter) så finns det ingenting…

Men Barracuda var helt ok och de hade t om en ganska ok vinlista…

Det finns hopp även för Fishhoek 😉

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Barracuda i Fishhoek
  1. Måste vi också testa. Julius simklubb heter ju Barracudas 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.