Bilder och kommentarer från kunder

Fick ett jättefint mail och en hög med fantastiska foton från Marie & Daniel som alldeles nyligen reste med oss. Hela deras mail och ett urval av bilderna hittar ni här.

Tack så jättemycket! Är såååå kul med nöjda kunder!

En bra kommentar som de gjorde var detta med GPS. Har man en GPS hemma så är ett tips att ladda ner kartor för Sydafrika och ta den med sig på resan. Man kan självklart även hyra en på plats men det brukar kosta ca R79/dag så det blir ju en del om man är ute på en längre resa…
(Visited 83 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “Bilder och kommentarer från kunder
 1. Lyxhustru skriver:

  Härligt med nöjda kunder! =)

  Ett litet inlägg ang gps-kartor för SA. Vi la in det i vår gps innan vi flyttade hit. Det var dels beställningsvara (i a.f fr. Garmin) och dessutom kostade det nästan 2000kr..! Kanske är billigare nu, men annars tror jag det är lättare att hyra på plats. =)

  Kram!

 2. admin skriver:

  Tack Lindah,
  Bra att veta..Har fått för mig att Tom Tom är billigare om inte t om gratis men vet att Garmin är Svindyrt så man får helt enkelt jämföra priser lite innan man åker hemifrån..

  Hoppas ni har det bra i St Lucia!
  Kram
  M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.