Att bara vara

och göra absolut ingenting är ibland helt ljuvligt! Idag har varit en sådan dag då det ju firas jul härnere och allt är stängt så jag har legat i pyjamas på soffan och läst en bra bok heeeela dagen..så himla nice! julafton jobbade jag då vi hade gruppankomst och på kvällen var det julmiddag hemma hos A+A och det var riktigt trevligt. Lite Jansson, skinka, köttbullar och sill blev det, ihop med på tok för många glas bubbel och Pinot Noir. Alldeles lagomt juligt och nu längtar jag tills imorgon då Linda och hennes kompis landar från Sverige 🙂

(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.