Så hur gick det då?

..med förra årets nyårslöften dvs.
Vid den här tiden förra året satte jag upp 2 nya mål inför 2008 som ni hittar här

Det ena har jag lyckats riktigt bra med och det känns kul. Jag ville bli mer social och träffa nytt folk och det har faktiskt gått över förväntan. Jag har idag en bunt med supertrevliga vänner här nere och och har ofta fått trycka på bromsen och tacka nej till massa kul på grund av att jag haft så fullt upp. Så ett jätte tack till alla mina underbara vänner här nere för att ni finns..Ni vet vilka ni är..

Det andra nyårslöftet har tyvärr inte gått lika bra. Jag vill göra mer nytta och hjälpa de som har det sämre och även om jag försöker så gott jag kan så blir det ju aldrig tillräckligt så det får helt enkelt släpa över till 2009.

Nyårsafton kommer firas hemma hos mig med en sk “Bring ‘n Braai” där alla tar med sig lite mat och sen grillar vi. Vi blir nog ca 10 glada och det räcker gott och väl i min lilla lya så ikväll ska jag förbereda mitt andra gästrum så folk kan sova över. Har ju dessutom mina goda vänner Linda och Ullis på besök från Sverige så det gör ju att nyår nog kommer kännas extra kul.

Mysigt!

(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.