Afternoon Tea på Mount Nelson

Om man har gott om tid i Kapstaden tycker jag definitivt att man ska passa på att dricka “afternoon tea” på Mount Nelson Hotell.

Hotellet är ett av de äldsta och mest anrika i stan (rummen kostar från 7000kr och upp) och varje eftermidag från kl 14.30 så kan man för R150.00 avnjuta en helt fantastisk kakbuffet. Väldigt brittiskt! Små trekantiga smörgåsar, lax pate, crostinis, minipaj m soltorkade tomater, scones, kakor, tårtor och mycket mer…

Var dit med en grupp för ett par veckor sedan och även om det var lite för varmt just den dagen med ca 34 grader och vindstilla då kanske inte te är det första man vill släcka törsten med så var det riktigt trevligt!

Otroligt populärt så gäller att boka i tid.

Mount Nelson har även en del andra trevliga restauranger även om jag tycker den omtalade, hippa cocktail baren “Planet” inte är något märkvärdigt.

kolla in: http://mountnelson.co.za/

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.