And the winner is….

Per!

Nu pratar jag såklart om den lilla utlottningen vi haft av boken som jag tipsat om här på bloggen. Försökte lägga till en kommentar så att Per ska kunna se att han vunnit men det är nån vajsing med bloggen så jag hoppas han läser sina mail el detat inlägg och hör av sig till mig med sin hemadress.

Tack alla ni som varit med och tävlat och fler utlottningar kommer säkert längre fram.

Sedan har jag även kollat mitt konto och blev extra glad när jag såg att det är flera av er som läser bloggen som satt in bidrag till insamlingen till Eunice.

STOOOORT TACK!

Små som stora bidrag gör skillnad!

Vi har bara här på bloggen fått ihop 2000kr och då ingår inte vårt bidrag från Sydafrikaexpertens bokningar och vårt egna personliga bidrag vi tänkt ge… I den senaste uppdateringen på facebook kan man läsa att Harald & Gabriella fått in dryga 30 000kr!

Fantastiskt!

Mer om detta lilla projekt kan ni läsa om HÄR. Insamlingen pågår fram till jul så om någon känner sig manad el inspirerad till att göra en insamling bland bekanta, arbetsplatsen osv så är det självklart enormt uppskattat…

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “And the winner is….
  1. Anonym skriver:

    Vad glad jag blir!!! Tusen tack 🙂 Jag har mailat till dig. Mvh Per M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.