Glöm inte att tävla!

Ni kommer väl ihåg att jag kommer lotta ut en bok med tips om restauranger och vingårdar i Kapstaden med omgivning imorgon?

Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar här på bloggen och säga att ni vill vara med i tävlingen. Än så länge har vi inte sååå många som anmält sig så just nu är ju chanserna ganska stora 🙂

Imorgon kväll korar vi en vinnare…

Lycka till!

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
2 comments on “Glöm inte att tävla!
  1. Anonym skriver:

    Jag vill väldigt gärna vara med o tävla! Jag heter Caroline Öhrström. Besökte Sydafrika o Kapstaden förra hösten m min pojkvän (2 veckor i nov). Vill sååå gärna åka dit igen.

    Kram C

  2. Anonym skriver:

    Självklart vill jaga vara med och tävla! Den boken skulle förgylla bokhyllan som en äkta julklapp bör göra. Längst upp i granen istället för julstjärnan. Håller tummarna.

    /Hälsn, Rickard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.