Abbey Manor -Lyxigt personligt boende i Kapstaden

I Kapstaden finns ett myller av hotell, B&B´s och trevliga Guesthouses och på den HÄR sidan listar vi några av våra favoriter.

Ett väldigt mysigt ställe som t. ex. många bröllopspar väljer, är Abbey Manor Guesthouse som ligger i utkanten av de centrala delarna av Kapstaden i ett område som kallas för Oranjezicht. Guesthouset ligger på taffelbergets sluttningar så härifrån har man fin utsikt över hela Kapstaden.


Rummen känns lyxiga med A/C, minibar och gratis Wi-fi, och härifrån är det lätt att utforska allt som Kapstaden har att erbjuda. Den uppvärmda poolen är en perfekt oas efter dagens aktiviteter och här bor man bra helt enkelt!

Pris: Från R1200 per person och natt inkl frukost.

 (Inga barn under 12 år)

(Visited 169 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.