3 on Camps Bay

Jag får dagligen sk “google alerts” när det publiceras något nytt om Sydafrika, Kapstaden osv och det har nog inte undgått någon som följer många bloggar att bloggerskan Kenza precis spenderat en vecka i Kapstaden tillsammans med sin pojkvän. Var lite kul och se hennes inlägg och bilder och extra roligt att de valt ett boende som många av våra kunder gillar: 3 On Camps bay.

mysiga 3 on Camps Bay

Jag tipsade om detta mysiga guesthouse förra året HÄR och har haft jättemånga nöjda kunder där så jag kan bara instämma i det som Kenza skrev på sin blogg. Pris: Från R725 per person och natt inkl frukost.

Camps bay är för er som inte varit i Kapstaden tidigare, det mest fashionabla och välbärgade området i stan och här hittar man de lyxigaste villorna, bilarna, butikerna osv..Finns en jättefin strand som många gillar att hänga vid, men man ska komma ihåg att atlantvattnet är KALLT.

Längs huvudgatan ligger ett myller av små cafeér,  restauranger och självklart också en del nattklubbar…

Gillar man fisk och skaldjur så kan jag varmt rekommendera ett besök på restaurangen Codfather.

(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.