Tillbaka till det normala…

Under jul och nyår så stänger nästan alla restauranger i Stellenbosch och stan får en “spökstads” känsla över sig. Studenter har sommarlov och de flesta andra tar sin årliga semester. Bara några fåtal ställen som håller öppet och det gör att det snabbt blir uppbokat överallt.

Cognito Restaurant på Dorp Street

Ganska frustrerande för oss som jobbar på ett guesthouse och försöker tipsa våra gäster… Men NU har staden kommit till liv igen och igår slog en av våra favoriter upp portarna igen: Cognito.
Detta är en liten restaurang på Dorp Street som vi ofta går till när vi är sugna på en god köttbit och deras Prawn & Chicken Curry är heller inte dum..Prawn och chicken curry

 För fler goda kötträtter kan vi även rekommendera The Hussar Grill eller Umami. 

Ett tips på Hussar grill är att ta med sig eget vin (BYO= bring your own) eftersom de inte tar någon som helst corkage fee…

(Visited 28 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.