Yes! äntligen färdig…

…Med den svenska delen av hemsidan på jobbet. Fortfarande ett par små grejor som ska fixas och finslipas men nu hittar man iallafall flesta av våra produkter. Så om ni känner någon som planerar en resa till Sydafrika el om ni själva tänkt åka hit så kontakta mig. Safari, Garden Route, Kapstaden m.m – “that’s what I do for a living”

Vi specialiserar oss mest på skräddarsydda paket, dvs kunden bokar flyget och sedan sätter vi ihop ett paket med boende, hyrbil och aktiviteter. Och det bästa av allt är att det faktiskt inte kostar mer än om man själv sitter och bokar alla individuella hotell. Plus att vid ankomst så får alla gäster ett välfyllt välkomstpaket med vägbeskrivningar, tips på aktiviteter, restauranger etc. Och viktigast av allt så finns vi på plats i Sydafrika, ifall något skulle gå snett.

Nog om jobbet…
Ikväll blir det middag hos M och jag ska äntligen få träffa hennes syster som är på besök och efter det har jag lovat en annan kompis att spela lite biljard…hmmm. känns sisådär måste jag erkänna. Om man ska spela biljard så blir det lätt hänt en öl el två. Speciellt då stället vi ska till har Buy 1 get 2 special på torsdagar. 2 öl för 10 kr…

Ja, ja..vad är en bal på slottet?…vill ju vinna den där jäkla Biggest loser tävlingen på jobbet så det är väl bara att bita ihop.

Så ikväll blir det biljard och..vatten? Can’t wait!

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.