Inbrott- sådant man får vänja sig vid

Igår hade chefen inbrott i sitt hem.
Någon måste ha hållit koll på när de åkte hemifrån och helt enkelt klivit in på gården, sparkat deras hund, slagit sönder badrumsfönstret, hoppat in och snappat åt sig deras laptop och stuckit när larmet gick igång.
Var allt han fick tag på. Men att man har mage.

Det sjuka är att när A ringde mig för att berätta så var hela samtalet som vilket telefon samtal som helst. Vi hade lika gärna kunnat prata om vädret…

Märks att man bott här ett tag. Vi avslutade vårt samtal med typ: “you wanna live in South Africa? better get used to it!

Och så är det tyvärr.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.