Wilmer 8 veckor

Alla ni som har barn vet ju hur tiden bara flyger iväg när man blir föräldrar för första gången.

 Första veckan befann vi oss i den berömda “baby bubblan” och ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ens ihåg om det var fint el dåligt väder på midsommar och tror vår middag bestod av typ snabbmakaroner och korv…

Efter ett par veckor började vi landa i vår nya tillvaro och sedan dess så har vi verkligen njutit av den här babytiden till fullo! Finns ju inget som slår doften av bebis och hud mot hud mys.

Wilmer är (ta i trä) än så länge en väldigt nöjd och glad liten bebis. Vi får sova på nätterna och på dagarna ligger han mest och ler och pratar mellan sina tupplurer och matstunder. Är mycket väl medveten om att detta kan ändras närsom helst och är otroligt tacksam så länge det håller i sig.

På jobbfronten så är företaget igång nästan som vanligt igen och det verkar vara ett extremt sug efter Sydafrika så kommande säsong kommer nog bli vår bästa hittills…Kul!

Och ja just det, Sydafrikaexperten fyller ju 5 år nästa månad! Tänk vad tiden går fort!

Här kommer lite bilder på plutten…

(Visited 100 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.