Ny spännande restaurang & Guesthouse i Simonstown

En av Sydafrikas bästa kockar: Bruce Robertson som tidigare drev populära restaurangen The Boathouse i Scarborough, har nyligen startat ett nytt, spännande projekt som heter The Flagship.

I sitt hem, som också fungerar som ett Guesthouse med 4 rum till uthyrning, serverar Bruce dagligen en 5-rätters fisk och skaldjurs lunch med matchande viner.  Huset ligger i utkanten av Simons Town med utsikt mot False Bay och menyn skiftar beroende på dagens fångst.

www.chefbrucerobertson.com

Perfekt stopp om man planerar en dag nere på kaphalvön, men det gäller att boka lunchen i tid då antalet platser är begränsat och detta alldeles säkert kommer bli jättepopulärt när säsongen sätter igång.

Lunchen serveras kl 13.00 dagligen och prislappen ligger runt R650 per person.

Boendet ser också väldigt trevligt ut, och bor man här på en tisdag, torsdag el fredag, serveras även en 3-rätters middag med matchade viner. 

Pris för boendet: R1250 per person och natt inkl frukost.

(Visited 191 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.