Wilderness nästa

Efter några hektiska dagar med massa bokföring etc är vi äntligen på väg mot vårt första stopp längs Garden Route, Wilderness.
Detta är liten semesterby ca 4-5 timmars körning från Kapstaden som jag spenderat mycket tid i med diverse grupper och även på egen hand. Ikväll kommer vi bo på Hildesheim, ett otroligt prisvärt och mycigt litet ställe i Hoekwil som ligger några km utanför själva Wilderness. Ska bli trevligt att få träffa Vanessa och Tony igen och till middag blir det garanterat en pizza på Pomodoro…

Dessutom ska jag leverera en kvarglömd kjol som en gäst glömde på hotellet i Kapstaden…hade tänkt skicka på posten till Sverige men insåg sen att vi ju faktiskt kommer vara i samma område så mycket fiffigare att hon får den redan nu på en gång… 🙂

Det kan man kalla personlig service eller hur?

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.