Wanted: Ikea!

Har flängt runt bland olika möbelaffärer för att försöka hitta en soffa till vårt vardagsrum..Men det verkar heeelt hopplöst.
Är inte första gången jag säger det men gud va jag önskar de hade IKEA i Sydafrika! Vi vill ju egentligen mest ha basgrejor som inte kostar så mycket men vill man inte ha blommigt, snirkligt el andra mönster som påminner om mormorsmors grejor, så finns det väldigt ont om soffor överhuvudtaget.

Har iofs hittat en soffa i ett av reklambladen och tanken är att jag och Fredric ska kunna stanna till där på vägen hem från flygplatsen imorgonbitti. Ha, ha..och Fredric trodde han skulle slappa och ta det lugnt… 😉

Däremot tror jag att jag hittat bra pris för Kyl/frys och tvättmaskin så det kan vi också fixa under morgondagen och en säng till gästrummet levereras förhoppningsvis på torsdag. Så lite effektiv har jag allt varit även om det är svårt att flytta, leta möbler och fortfarande hinna jobba…

Sp resten av eftermiddagen/kvällen kommer spenderas framför datorn…

Och nu sitter F på planet ner hit. Läääängtar!!!

(Visited 136 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Wanted: Ikea!
  1. Så typiskt! Vi sålde en soffa till några kompisar för bara 1½ vecka sedan. Sorry!
    Har du kollat Boardmans (Longbeach)? Dom brukar ha soffor som INTE är blommiga och ser lite morderna ut. Vi köpte faktiskt den vi sålde på Boardmans.
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.