Tur att vi har lika smak

Yes! Nu är Fredric äntligen på plats 🙂
Var väääldigt långa 7 veckor och känns underbart att ha honom här!

Och gissa om vi varit produktiva? På väg från flygplatsen kl 9.00 igår morse stannade vi till på Mr Price samt ett lokalt ställe som heter Wakefords..Dessa två stopp resulterade i ny kyl/frys, tvättmaskin, micro samt lite annat smått och gott. Har aldrig träffat någon som har så lika smak som mig! Vi båda går direkt fram till samma möbler, vi båda gillar stilrent och inte för mycket plåtter…Me Like!

Kylen, tvättmaskinen och micron levererades hem till oss vid lunch tid idag och på eftermiddagen kom även den nya sängen jag köpt innan F landade. Service!

Och de levererar inte bara, utan de packar upp allt, tar med sig alla kartonger etc. Sen hittade vi äntligen en soffa utan blommor, rutor etc som vi hoppas få i mitten av nästa vecka..den fanns inte i lager utan måste tillverkas så jag tycker fortfarande det är snabbt.

Tycker vi hunnit med en hel del. Har även bestämt oss för att skaffa nya köksmöbler och istället använda mina gamla möbler till något annat (de har tyvärr repats en del i de olika flytterna de senaste 2 åren) och sen behöver vi fler utemöbler..Har 2 balkonger och det är ju ute man vill sitta så här är vi båda ganska petiga.

Vi har bestämt oss för att själva bo i ett av de mindre sovrummen och ha det tredje rummet som kontor så att vi har hela undervåningen, medans våra gäster kommer sova i ett underbart rum med egen balkong och badrum på övervåningen 🙂 Kommer bli riktigt fint!

Lovar att lägga upp lite bilder imorgon på kaoset som råder…resväskor, kartonger, gardiner m.m huller om buller!

Men det är ju detta vi sparat till, längtat efter och drömt om senaste året så vi njuter!

(Visited 83 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.