VM guld!!!

Har väl inte undgått någon att Finland tog VM guld i hockey ikväll. Jag älskar ishockey och detta är en av sakerna jag saknar när jag är nere i Sydafrika. I år kom vi hem alldeles lagom till slutspelet i elitserien och Färjestad lyckades ta hem guldet, och nu ikväll vann Finland VM guld. Kul!

Är lite roligt i vår familj för det har alltid varit så att lillebror och mamsen brukar hålla på Sverige, och papsen och jag på Finland. Varit så sedan vi var små (båda mina föräldrar är finska).

Men så ikväll ändrade sig min bror där någonstans mellan tredje el fjärde finska målet…Ogilla 😉

Eller som han sa..”spelar ju ingen roll hur matchen slutar egentligen..vi blir ju vinnare i vilket fall som helst..”

Imorgon blir det stenhårt jobb hela dagen..har många förfrågningar och bokningar som jag jobbar med just nu och det gäller ju att boka innan midsommar för att få lite rabatt av oss 🙂

Och ja just det…vinnaren i utlottningen av vinboken utses ju också. Nu har vi 158 personer som “gillar” oss på Facebook. Kul!!!

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.