Karusa Wines utanför Oudtshoorn

Fick ett tips av Des på Yotclub B&B i Oudtshoorn om en trevlig liten vingård man kan besöka i området.

Karusa ligger på väg mot Cango Caves och är ett perfekt litet lunch stop el om man bara vill stanna till och prova deras viner. Enligt Des är deras Viognier en favorit.

Till lunch kan man beställa från deras tapas meny och förutom vindruvor, odlar de även aprikoser och plommon, och något som kallas för Plouts, som är en korsning mellan plommon och aprikos…Lilla Karoo


Personligen tycker jag man gott och väl kan spendera 2 nätter i Oudtshoorn. Finns förutom strutsar, grottor och vin, även flera trevliga vandringar man kan göra, och en av dem leder till ett vackert vattenfall som man kan bada i. Härligt!

Ett uppfriskande dopp
(Visited 133 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.