Vatten läcka!

Senaste veckan har varit riktigt varm och i helgen var det långt över 30 grader varmt…i skuggan!

Man förstår varför allting tar lite längre tid och jag känner själv hur min hjärna blir seg efter ca 13.00 och hur produktiviteten sjunker i takt med att temperaturen stiger.

Skulle vilja göra som den här hunden:

Mitt i värsta värmen så har vi fått en vattenläcka i huset vi hyr och varit tvungna att ha vattnet helt avstängt så mycket det bara går. Igår kom besiktningsmannen hit för att göra någon slags utvärdering och nu är det några killar här som ska göra något läck-test.

I sådana lägen är man glad att vi bara hyr huset och att det inte är vårat problem men jag saknar tillgången till en kall dusch när jag vill och hoppas de får ordning på läckan snart så att vi slipper allt spring som ändå blir…

(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Vatten läcka!
 1. Thomas Franzen skriver:

  Minna,
  Var hittar vi Jasper i Simons Town?

  Tänkte åka dit i veckan.
  Thomas F

 2. admin skriver:

  Jasper brukar sitta vid Boulders Beach Lodge som ligger bortanför pingvinerna…Om man svänger ner vid golfbanan. Utanför den lilla souvenir shopen under restaurangen/ hotellet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.