Vad tomt det blev…

Nu sitter svärföräldrarna på flyget hem och det packades och vägdes om flera ggr innan väskorna stängdes.
 Inte helt otippat hade det införskaffats en hel del vin och sedan hade vi ju en hel HÖG med broschyrer och kartor som också skulle få plats.

Blev på en gång väldigt tomt i huset och det är alltid blandade känslor när folk åker hem, men den här gången vet vi ju att vi ses om ganska exakt en månad så det är ju helt ok.

Har varit jättekul att ha L & S här och även om vi har jobbat en hel del så tycker vi att de hann med mycket.

En av höjdpunkterna var nog den trevliga lunchen på Fraai Uitzicht som vi åt i förra veckan.

Favorit i repris: Vanilj-räkpasta

Jag älskar verkligen det stället! Är inget särskilt egentligen men Karl-Uve och Sandra är så himla trevliga, miljön vacker, maten toppen så sammantaget är det alltid en fröjd att vara där.

Och rummen är det heller inga fel på.

Fraai Uitzicht, Robertson

På väg dit stannade vi till på en liten “Farm stall” där man kunde köpa en hel låda med druvor för ca 17kr. Helt ok pris!

Igår avslutades svärföräldrarnas besök med picknick och Freshlyground konsert i Kirstenbosch.

Själv fick jag avstå eftersom min foglossning bara blir värre och värre och jag inte längre kan gå några längre sträckor överhuvudtaget. Riktigt trist och gör fruktansvärt ont (speciellt på nätterna) men det är bara att bita ihop.

 Försöker göra en del övningar men annars finns det inte mycket hjälp att få här nere.

 I Sverige verkar det finnas bälten och hjälp att få hos naprapater el sjukgymnaster men det hade de inte hört talas om här nere?…Ska se om jag kan hitta någon som är specialiserad på området för annars är jag orolig för att det får bli rullstol när det är dags att flyga hem till Sverige!

Är förresten ca 100 dagar kvar till beräknat födelsedatum och det känns verkligen som när man var liten och väntade på tomten…

Vill ju träffa honom/henne nu!

Känns som en hel evighet men vet att tiden kommer rusa iväg. 

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Vad tomt det blev…
  1. Anonym skriver:

    Åhh fy ja vet hur dt känns. Känner iof mest av ichias ska till doktorn på torsdag får se va han säger. Har ett bälte vet inte riktigt om det fungerar men ja har dt när ja jobbar. Har fått tid hus sjukgymnast så ja kan förmedla vidare va hon säger. Stor kram 🙂 Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.