Varför bloggar man?

I förra veckan fick jag ett sms från ett par som heter Agneta och Kjell som undrade om jag kunde boka in de en natt på Beluga House och även en natt på The Beautiful South , där vi ju jobbar några dagar i veckan.
Så i onsdags checkade de in hos oss och det visade sig att de följt min blogg dagligen under flera års tid och nu var nere i Sydafrika för sjunde gången 🙂

Ibland funderar man ju på varför man egentligen bloggar, om det är någon som ens skulle bry sig om man slutade, men efter mötet med A & K så fick jag en nytändning.

 Jag har ett stort antal trogna läsare som följt bloggen under en lång tid och som skriver ner olika tips etc, så visst sjutton ska jag fortsätta blogga!Lite ost och vin vid poolen


Vi hade en väldigt trevlig kväll ihop och det är garanterat inte deras sista resa till Sydafrika, så vi ses säkert igen.

Stort Tack för det fina berömmet A & K och trevliga sällskapet.  Kul att få träffa några av alla de anonyma läsare som finns där ute 🙂

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Varför bloggar man?
 1. Anonym skriver:

  Hej. Även jag måste få tacka ödmjukast för att tips om Sydafrika! Jag tillsammans m min familj o flickvän gjorde en 2 veckors resa i november till Kapstadan, Stellenbosch o Hermanus. Helt klart dem två bästa semesterveckorna någonsin. Mkt av resetips, boende m.m. har vi fångat från din blogg. Evigt tacksam! Vi kommer garanterat att återkomma till Sydafrika inom snar framtid. God fortsättning på det nya året! / Per M

 2. Agneta o Kjell skriver:

  Hej "Anonym (Per M)" och alla andra som läser Minnas Blogg.
  För att vi skall ha tillgång till, och njuta av, Minnas Blogg är det ju viktigt att vi alla utnyttjar den service som Minna mycket tydligt erbjuder och som inte kostar oss något extra.
  Hennes samlade Sydafrika erfarenhet är ju ovärderlig!
  Vi kanske ses i Sydafrika om ett år!?
  A o K
  PS. Tack igen Minna & Fredrik för all hjälp.
  Trevligt att träffas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.