Uppfriskande regn

Efter flera dagar med temperaturer en bra bit över 30-strecket så var det jätteskönt när regnet kom igår!

 Jag och Fredric har hela 3 dagar ledigt från Guesthouset och jag passade på att jobba ikapp med bokföring och massa annat, för att sedan kunna vara ledig hela helgen och nu skiner solen igen 🙂

Om några minuter vaknar F och då kommer han göra sin vanliga runda till marknaden och efter det ska vi åka till Franschhoek.

Har bokat bord på en av mina absoluta favoritställen: La Petite Ferme..Ska försöka ta lite bilder så kommer ni förstå varför.

Och efter en garanterat härlig lunch ska jag kidnappa min kära sambo och skämma bort honom ytterligare för firande av vår 2-års dag! Ser fram emot total avkoppling!

Känns som om vi varit tillsammans mycket längre än så men imorgon för två år sedan träffades vi för första gången. Joråsåatt… Blir en bra helg det här!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.