Våren dröjer

I Sydafrika brukar första september räknas som första dagen på våren men i år verkar det som att vi får vänta på värmen. Har varit kallt och regnigt senaste veckan och till helgen varnar de för snö! Som tur är lämnar jag Kapstaden på torsdag, med sikte mot varmare områden som Durban och Kruger.

Idag åkte vi till Hermanus men pågrund av starka vindar, blev valturen inställd och vi fick nöja oss med ett par valar som vi kunde se från land. Helt ok det med och på vägen tillbaka till Kapstaden såg vi dessutom nästan ett hundratal delfiner jättenära stranden så det var mäktigt! Är superfint att köra R44 längs kusten.

Ikväll får jag besök av F och det blir förmodligen middag någonstans i Waterfront. Han spenderar dagarna med att leta nytt boende till oss men det har gått lite si och så och än har vi inte fastnat för något.

 Men det ordnar sig säkert.

Får ofta frågan vart man kan hitta lägenheter och hus att hyra om man ska flytta hit och här är ett par länkar som vi brukar kika på:

www.gumtree.co.za – Lite som Blocket hemma i Sverige. Gratis sajt där man kan lägga ut egna annonser.

www.property24.co.za

www.privateproperty.co.za  

(Visited 23 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.