On the road again…

Tog lite sovmorgon imorse och ska nu packa resväskan för ytterligare en längre tur. Blir nog sista längre guidningen jag gör och det känns lite sorgligt men också helt rätt. Att vara borta en månad åt gången är lång tid och svårt när man har ett företag att sköta. Speciellt eftersom internet inte alltid funkar…

Har guidat för samma företag i 8 år nu och det har varit sååå kul! Träffat så många intressanta människor och sett platser och upplevt saker som många drömmer om….Ska njuta av den här sista turen till fullo!

Moraine Lake, Kanada

Dalsnibba, Norge
Banff; Kanada

Gruppen anländer ikväll och jag är tillbaka i Kapstaden igen den 16 okt. Fredric sköter ställningarna här på kontoret och som vanligt jobbar jag så gott jag kan de stunder på dagen då jag inte är med gruppen.

Idag är det riktigt busväder här i Kapstaden med regn och kraftiga vindar så jag är lite orolig över de kommande dagarnas aktiviteter. Tanken är ju att vi ska åka linbanan upp till taffelberget, åka ut på valsafari i Hermanus och besöka Cape Point och godahoppsudden. Allt väldigt väderberoende…

Bara att hålla tummarna!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.