Utlottning på Facebook

Nu lottar vi återigen ut en bok med Sydafrika-anknytning på vår Facebook sida HÄR. Det är Samira och Björn  “Stjärnkrogar favoritrestauranger i Sydafrika” som kan bli din. Gå in på vår facebook sida och gilla oss och sedan också inlägget med tävlingen och slutligen dela det på din egen tidlinje så är du med i utlottningen.

Boken har nu några år på nacken så vissa restauranger är inte aktuella längre men det är fortfarande en trevlig bok med härliga bilder m.m!

Vid tidigare utlottningar har blogg-läsare som inte har Facebook, önskat om att få vara med i utlottningen via bloggen och självklart gör vi så även denna gång… Kommentera isåfall på det här inlägget så vet jag vilka som är med och tävlar…
Lottningen sker nästa fredag 31 maj.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.