Champagne frukost

Imorse hade jag och Fredric en frukost date på Bistro Sixteen82 på Steenberg vingård.

Vi åt en av de godaste Eggs Benedict någonsin! Istället för vanligt bacon serveras Pork Belly Bacon som var så mör att köttet föll isär så fort man satte gaffeln i maten.

 Himmelskt gott!

 Och eftersom vi båda gillar Steenbergs bubbel, startade vi dagen med ett glas champagne. Vardagslyx!

Idag är det dags att packa väskorna igen och imorgon kväll flyger vi till Sverige. Innan dess är det jobb och massa småfix för hela slanten.

 Kommer sedan ha semesterstängt fram till 1 juni.

Inte så att vi inte kommer jobba utan mer för att hinna ikapp med allt..I dagsläget har vi nått vår max-kapacitet och har helt enkelt inte möjlighet att ta några nya bokningar förrän vi jobbat undan lite.

 Vi är ett litet företag och vill ge våra kunder den service och uppmärksamhet de alla förtjänar och därför vill vi inte ta oss vatten över huvudet…

(Visited 159 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.