Utan Internet

Har varit utan internet på jobbet nu i 3 dagar och man blir lika förlamad varenda gång det händer. Denna gången är det något fel på Telkoms sida så att hela Fishhoek, samhället jag jobbar i är utan internet och jobbar man för en researrangör där ca 90 % av jobbet spenderas vid datorn så känns det lagomt frustrerande.

Ligger redan efter med bokföring och annan skit eftersom vi var på den sk “studieresan” förra veckan så bävar nu inför nästa vecka då man kommer få jobba ikapp som attan…

Så idag kommer jag spendera dagen med att sortera ut gamla papper, städa ur skrivbordet, spåna på nya ideer för jobbets hemsida och lite annat smått och gott…

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.