Uppdatering för Eunice insamlingen

Tack alla ni som skänkt en slant till Eunice nya hus.

Har ju skrivit om detta projektet tidigare HÄR och HÄR.

Shacket som Eunice bor i nu…

Hitills har familjen Kruger samlat in nästan 60 000kr och ni läsare har bidragit med 3400kr änsålänge 🙂

Ni är underbara!

Till det tillkommer ytterligare ett par tusenlappar från mig och Fredric och från de kunder som bokat sin resa nu i december månad.

Kul!

Varje litet öre gör skillnad och detta är ett ypperligt tillfälle att förändra någons liv och faktiskt kunna följa processen och se resultatet..

I förra veckan var paret Kruger och kikade på huset som är tänkt för Eunice för att se så att huset är i ok skick och vad det verkar så var de nöjda med inspektionen och kommer snart lägga ett bud på huset… Bilder kommer snart och vi kommer självklart fortsätta rapportera här på bloggen…

Vill man vara med i detta lilla projekt så kan man alltså sätta in pengar på mitt konto: 1141 2062292 och skriv EUNICE som referens.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.