Underberg Guesthouse

Om man ska resa till Kapstaden så tycker jag det är mysigast att bo i Gardens /Tamboerskloof området. Detta är ett lugnt och säkert område i utkanten av city centrum (vid foten av Taffelberget) och här hittar man många bra restauranger som man kan promenera till även under kvällstid. 

Underberg Guesthouse

Flera av våra kunders favoriter som Villa Cape Adventures och An African Villa ligger i detta område och ytterligare ett ställe som vi ofta använder och som jag varmt kan rekommendera, är Underberg Guesthouse.  
Prisvärt och trevligt boende, med fina rymliga rum och stora all-utrymmen.

Ann och Bruce som driver Underberg, köpte stället av en norrman för några år sedan och har total-renoverat huset till ett modernt Guesthouse men ändå behållit mycket av den gamla viktorianska stilen . 
Enda som fattas är en pool, men som många av våra tidigare kunder brukar säga..I Kapstaden har man ändå inte riktigt tid för sol och bad. 
Pris: Från R595 per person och natt inkl frukost. 
(Visited 123 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.