Bråda dagar

Nu är jag på benen igen och försöker jobba ikapp så snabbt jag bara kan!

Säsongen är igång på riktigt nu och eftersom november månad alltid är den månad (förutom feb) då vi har flest kunder som reser runt i Sydafrika, är det många vouchers, välkomstpaket m.m som ska bli färdiga. För att inte tala om alla fakturor som ska betalas.
Dessutom är det en hel del pusslande med alla transfers och extra utflykter som vi också gör.

Fredric är precis på väg ut till flygplatsen för att hämta upp en kund som ska spendera en vecka i Kapstaden och precis som de föregående två säsongerna, har vi valt Delheim´s Rosé som det vin som de som bokat vårat startpaket i Kapstaden ska få.

 Ett gott, svalkande och väldigt fruktigt vin som passar perfekt en varm vår- el sommardag!

Delheim är förresten en trevlig gård att besöka för antingen en vinprovning el varför inte en lunch? Restaurangen har väldigt avslappnad atmosfär med enkla bord utspridda utomhus och här äter och dricker man gott till billig peng. Personliga favoriten är deras Kyckling curry el en ostbricka.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.