Trevlig utställning i Kapstaden

Imorse åkte vi till Muizenberg och hämtade upp vår goda vän K och hennes lilla Jack Russel hund för en liten trip in till stan. Var varmt redan på morgonen och vår AC i bilen funkar lite när den vill så det har varit riktigt hett i perioder.

 Nu är kl snart 19.00 och temperaturen ligger fortfarande runt 30+. Puh!

Iallafall… Jag och K gick på en jättefin utställning på South African Museum och F tog lilla vovvsen på en promenad. För tillfället visar man nämligen de vinnande bidragen för 2011 i den prestigefyllda foto-tävlingen: Veolia Environment Wildlife photographer of the year som drivs av engelska Natural History Museumoch BBC Wildlife Magazine.

 Denna utställning turnerar världen över och just nu visas dessa vackra bilder i Kapstaden. Inträdet kostar R20 och det gäller nog att komma dit i tid för när vi gick var det ganska fullt med folk redan.. Utställningen kommer visas fram till mitten av mars.

Var några bidrag som var helt fantastiska och det är speciellt kul att titta på bilderna i kategorin: bilder tagna av barn under 10 år..Vilka bilder!

Jag kan varmt rekommendera ett besök.

Därefter körde vi tillbaka ner på kaphalvön för en sushi-lunch i Simon´s Town..

Helt ok helg!

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.