Träffas på tok för sällan

Jag nämnde ju tidigare att jag skulle träffa upp Lindah som jag lärt känna via bloggen (www.lyxhustru-sydafrika.blogspot.com) i lördags. Vi mötte upp i jätte shopping centret “gateway” strax utanför Durban och det var jättekul att träffa både henne och hennes sambo D. Alltid kul att emellanåt träffa andra svenskar som också bor här nere för att byta lite erfarenheter och så. Mycket trevligt par och vem vet? De kanske kommer ner till Kapområdet någon gång…

Och igår fick jag äntligen träffa min goda vän S och hennes sydafrikanska man. S och jag har tidigare jobbat ihop och har båda kämpat oss igenom olika svårigheter man stöter på när man flyttar ner till Sydafrika. Var skönt och se att hon trivs bra med sitt nya liv och intressant att höra hennes berättelser om hur det är att bo i KwaZulu Natal och jobba inom den statliga sektorn… Vi träffas på tok för sällan men är skönt med vänner som det inte spelar någon roll hur längesedan man sågs..allt är som vanligt!

Nu sitter jag på Malandela’s B&B i Swaziland och tror jag ska svettas ihjäl. Har varit 40+ idag och luften står helt stilla!
Malandelas ligger i Ezulwini dalen och är ett perfekt övernattnings stopp på väg genom Swaziland. Individuellt inredda rum där alla har ett eget färgtema, pool, stor restaurang, internet café och en turistbyrå i samma komplex där man kan boka dagsturer ifall man väljer att bo 2 nätter. Pris: R250 per person inkl frukost.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.